VERZENDING EN BETALING

Verzending binnen NL

Plaats jij je bestelling voor 13.00 uur dan wordt dat dezelfde dag nog verzonden. Wordt jou bestelling na 13.00 uur geplaatst dan wordt dat de eerste werkdag na bestelling verzonden. De verzendkosten bedragen €4,95 per order. Een bestelling boven de €75,- bezorgen we gratis. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl, en worden van maandag t/m zaterdag geleverd.

Verzending binnen Europa

De tarieven binnen Europa zijn als volgt:

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen €4,95 per order. Een bestelling boven de €75,- bezorgen we gratis.

De verzendkosten voor Denemarken, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Verenigde Koningrijk bedragen €9,95.

De verzendkosten voor Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Monaco bedragen €16,00.

Bulgarije, Estland, Griekenland, Letland, Litouwen, Roemenië bedragen €25,00.

Levertijd

Bestellingen binnen Nederland worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Tijdens feestdagen kan het zo zijn dat het wat langer duurt. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week. Heb je jouw pakket binnen een week nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via info@lorentea.com

Vooruit betalen

Vind je het prettig om het bedrag liever over te maken dan kan dat naar ABN-AMRO nr NL83ABNA0819376787 tnv Lorentea te Zevenhuizen. Let op, kies dan op de bestelpagina voor de optie overboeken. Vermeld altijd het referentienummer! De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.

Vanuit het buitenland

Betaal je vanuit het buitenland dan heb je het IBAN nummer van onze bank nodig, dit is NL83ABNA0819376787 met BIC nummer ABNANL2A

0