Proeven, beleven & genieten!

Als een echte liefhebber van natuurlijke producten ben ik voortdurend op zoek naar diverse producten zoals kruiden, bloemen, bladeren, fruit en groenten. Al enige jaren verdiep ik mij in de kracht van deze natuurlijke producten. Er zijn talloze plantensoorten die een waardevolle toevoeging op ons gezondheid kunnen betekenen. Er is alleen weinig aandacht voor. Dat komt doordat men niet voldoende bekend is met de waarde van de plantensoorten.

In mijn zoektocht naar een gezonde levensstijl kwam ik in aanraking met Chinese geneeskundigen die veel van kruiden afwisten. Hier raakte ik nog meer geїnspireerd door. Zij wisten mij op vele vlakken te kunnen helpen met hun kruiden.

Ik ging me nog meer verdiepen in natuurlijke kruiden en de betekenis hiervan op je gezondheid. En zo besloot ik om kruiden, bloemen en bladeren te mixen tot heerlijke thee blends om hiermee anderen ook dezelfde ervaring te bieden. Zo ontstond mijn filosofie; ‘een perfecte herbal thee is de kunst van het leven in een kopje’! Hieruit ontstond mijn missie om thee blends te ontwikkelen die een gunstige invloed hebben op een reeks aan uiteenlopende klachten.

En zo ontstaat Lorentea!

Lorentea staat voor een levensstijl waarin geluk, gezondheid en fitheid voorop staan!
Onze missie is om u de hoge kwaliteit van de meest effectieve en 100% natuurlijke blends te bieden.

Bij Lorentea vind je diverse soorten heerlijke, natuurlijke thee blends. Thee zoals het vroeger gedronken werd, klassiek! Diverse melanges met specerijen, bloemen, bladeren, wortels en vruchten. Goed ter ondersteuning voor de gezondheid, maar net zo lekker om te drinken. Neem een kijkje en laat je inspireren in de wereld van de kruiden thee blends van Lorentea!

Wat is nou beter dan 100% natuurlijke verse, losse thee zonder kunstmatige smaak- en of zoetstoffen!

 

0