Hieronder vind je antwoord op de vragen die wij regelmatig krijgen.

 1. Is Lorentea veilig om te drinken?
  Ja! Lorentea Blends is een bedrijf voor puur natuurlijke losse theebladeren en kruiden dat alleen een hoge kwaliteit aan ingrediënten combineert. Kruiden zijn natuurlijke middeltjes, maar kunnen wel een sterke werking hebben. Als je medische aandoeningen hebt, vraag dan eerst altijd je huisarts om raad.


 2. Kan ik Lorentea veilig drinken wanneer ik ook zwanger ben?
  Nee, niet alle blends zijn geschikt voor zwangere vrouwen! Voor zwangere vrouwen heeft Lorentea een speciale blend. Deze kan veilig gedronken worden. Bij twijfel adviseren wij altijd met je gynaecoloog contact op te nemen voor raad.


 3. Kan ik Lorentea drinken terwijl ik borstvoeding geef?
  Nee, niet alle blends zijn geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven! Voor borstvoeding gevende vrouwen heeft Lorentea een speciale blend. Deze kan veilig gedronken worden. Bij twijfel adviseren wij altijd met je gynaecoloog contact op te nemen voor raad.


 4. Waarom zijn de Lorentea blends vrij van toegevoegde smaken?
  Lorentea volgt het beleid om nooit smaken toe te voegen maar alleen 100% natuurlijk ingrediënten van beste kwaliteit te gebruiken. Wij geloven in de kracht van natuurlijk ingrediënten, zodat u de best mogelijke thee, zonder enige additieven krijgt.


 5. Is jullie thee altijd zonder suiker?
  Wij geloven in de kracht van natuurlijk ingrediënten, zodat u de best mogelijke thee zonder enige additieven en suiker krijgt.


 6. Wat is losse thee?
  Losse thee wordt beschouwd als gedroogde, vermalen thee kruiden, bloemen en bladeren, verkocht in een pak of blikje in plaats van de meer bekende verpakte thee uit de supermarkt.


 7. Hoe gebruik ik Lorentea losse theemengsel?
  Lorentea heeft losse theemengsels, die niet in normale theezakjes voorkomen. Het is niet fijn om het losse thee rechtstreeks in je beker met heet water toe te voegen. Zo krijg je stukjes theekruid in je mond en dat wil je niet. Je drinkt het met onze Lorentea thee beker voor een helderder kopje thee of gebruik de Lorentea infuser met daarin een theelepel van de losse theemengsel erin en stop het in je theekop. Voeg heet water toe en laat het een paar minuten inweken. Verwijder de Lorentea infuser en je hebt een kopje heerlijk helder thee.


 8. Hoe lang kan ik mijn thee laten in trekken?
  Het vraagstuk van de exacte brouwtijd is niet 100% te beantwoorden. Het is meer een kwestie van smaak en voorkeur. In normale omstandigheden zijn de brouw tijden:
  hoe meer theeblaadjes, hoe korter de steeping tijd. Hoe heter het water, hoe korter de weektijd. Hoe meer de theeblaadjes gebroken zijn, hoe sterker de smaak en hoe korter de steeping tijd.


 9. Wat is de beste manier om mijn thee te bewaren?
  Het leuke van thee is: het is langdurig houdbaar.
  Zijn exacte houdbaarheid kan worden gevonden op de verpakking van Lorentea.
  Het belangrijkste voor opslag is dat het droog blijft. In onze speciale ontworpen metalen blikjes blijft het tot de laatste kop heerlijk.


 10. Vanaf hoeveel maanden kan ik mijn kind de kinderthee geven?
  Wij adviseren om uw kind vanaf 1 jaar de kinderthee te geven.


 11. Ik heb een medische vraag, kan ik deze ook hier stellen?
  Wij kunnen geen medische vragen beantwoorden en of vragen over mogelijke resultaat. Onze theeën zijn 100% natuurlijk en daardoor zijn de resultaten voor ieder persoon verschillend. Wij adviseren u bij medische vragen aan uw huisarts te stellen.


 12. Waar verzend Lorentea allemaal naar toe?
  We doen verzendingen binnen Europa. De verzendkosten hangt af van het betreffende land. Klik hier voor de verzending en betaling naar deze landen.


 13. Hoe kan ik mijn bestelling nadat de bestelling is geplaatst, wijzigen of annuleren?
  Nadat de bestelling is geplaatst wordt deze meteen verwerkt om te kunnen voldoen aan onze service van snelle levering. Om die reden kan een geplaatste bestelling niet geannuleerd worden. Echter als u vrijwel meteen na de bestelling contact opneemt kunnen wij de status van de bestelling bekijken en indien mogelijk tot annuleren overgaan.


 14. Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dit?
  U kunt uw product retourneren indien dit ongeopend en in de originele verpakking is. Zie de voorwaarden voor retour.


 15. Ik heb geen bevestiging van mijn order ontvangen.
  Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen? Check dan eerst je spam mailbox. Deze kan daar beland zijn. Heb je ook geen email in je spam mailbox? Mail dan naar info@lorentea.com dan zullen wij je verder helpen.


 16. Ik heb een blog en wil graag jullie thee reviewen?
  Lorentea werkt graag met bloggers/vloggers. Wil je onze thee reviewen voor je blog dan kun je een verzoek indienen bij info@lorentea.com


 17. Ik wil een Lorentea distributer worden. Hoe werkt dat?
  Bedankt voor uw interesse! Lorentea is enorm blij als u in uw winkel, webshop, schoonheidssalon, fitnesschool, spa, gezondheidskliniek, etc, de producten verkoopt. En dat is zeker mogelijk. Neem contact op met info@lorentea.com.


Als u niet het antwoord vindt dat u zoekt hier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of mail ons naar info@lorentea.com

0