Lorentea Blog Zen Moment

GUN JEZELF EEN ZEN MOMENT

Wij hebben het tegenwoordig steeds maar drukker: werk, privé, gezin. Er is van alles en nog wat te doen. Er is weinig ruimte voor ontspanning en er zijn altijd wel dingen die we nog ‘moeten’ doen. We verliezen de waarde van het moment uit het oog. Maar wanneer we niet op tijd ingrijpen krijgen we te maken met vervelende lichamelijke klachten zoals nek, schouder -en rugklachten maar ook maag- en darmklachten. Iedereen heeft wel eens behoefte aan een momentje voor zichzelf. Het is heel belangrijk om af en toe dit moment ook te pakken.

Hoe doen we dat? Las een ‘zen moment’ in!
Een zen moment hoeft niet te betekenen dat je met je benen over elkaar en je handen op je knieën ergens in de hoek van je woonkamer hoeft te gaan zitten! Een Zen moment kun je jezelf op verschillende manieren gunnen.

Wat is zen voor jou?

1. Luxe spa
Trakteer jezelf op een dagje luxe spa. Je helemaal laten verwennen door een massage, ontspannen in de sauna en stoombad, infrarood warmtecabine, onder de zonnebank om je kleurtje bij te werken, een beautybehandeling. Na zo’n een bezoek kom je helemaal ontspannen thuis.

2. Wandelen
Ga er lekker op uit, voel de zon op je gezicht, adem de frisse lucht van de natuur in, hoor de vogels fluiten, geniet van de bomen en planten die in de bloei staan. Wandelen in de natuur kan je doen ontspannen en vooral doen opladen.

3. Shoppen
Een dag inplannen om lekker te gaan shoppen. En na afloop pak je een terrasje, even nagenieten met een heerlijk hapje en drankje en de zon die in je gezicht straalt.

4. Lezen
Lezen doet je alles even vergeten. Zo ga je helemaal op in het verhaal. En er is even geen plek voor die drukke agenda.

5. Verse kopje losse thee blend!
Wat is er fijner dan even de tijd nemen om van een kopje verse thee te genieten? Als je ergens wel van kan genieten is het van een heerlijk warm bad met een kopje thee erbij. Even een momentje Zen tijdens een drukke dag. Met de thee blends van Lorentea geniet je helemaal in classics stijl!

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram
Bookmark the permalink.
0